ابر هیبریدی (Hybrid Cloud) چیست؟

ابر هیبریدی (Hybrid Cloud) چیست؟

ابر هیبریدی چیست؟

ابر هیبریدی نوعی طراحی زیرساخت فناوری اطلاعات است که منابع فناوری اطلاعات داخلی یک شرکت را با زیرساخت و خدمات ارائه دهندگان ابر شخص ثالث ادغام می‌کند. با ابر هیبریدی، می‌توانید داده‌های خود را ذخیره و برنامه‌های خود را در محیط‌های مختلف اجرا کنید. محیط ابر هیبریدی شما به شما کمک می‌کند منابع محاسباتی خود را تهیه، مقیاس‌بندی و به صورت مرکزی مدیریت کنید.

چرا کسب و کارها ابر هیبریدی را پیاده‌سازی می‌کنند؟

زیرساخت ابر هیبریدی با افزایش پذیرش فناوری ابری پدیدار شد. شرکت‌ها مجبور بودند سیستم‌های موجود خود را با منابع ابری مدرن ادغام کنند.

علاوه بر تلاش‌های مهاجرت و نوسازی ابری، دلایل بی‌شماری دیگر برای پذیرش ابر هیبریدی وجود دارد، مانند نیازهای تأخیر کم، پردازش داده محلی و اقامت داده. راه‌حل‌های ابر هیبریدی به شما امکان می‌دهند از بهترین گزینه‌های ابری استفاده کنید. با کنترل دقیق‌تر بر منابع فناوری اطلاعات، می‌توانید هزینه‌ها را بهینه کنید. ابر هیبریدی همچنین به شما کمک می‌کند برنامه‌ها را سریع‌تر مدرن کنید و خدمات ابری را به روشی امن به داده‌ها متصل کنید که ارزش جدیدی ارائه می‌دهد. دلایل دیگر پذیرش ابر هیبریدی شامل تجربه‌های متمایز کاربر نهایی و رعایت مقررات داده است.

جزئیات بیشتر در مورد مزایای ابر هیبریدی در زیر آمده است.

افزایش چابکی توسعه

یک مدل ابر هیبریدی به شما امکان می‌دهد محصولات جدید را سریع‌تر به بازار عرضه کنید. می‌توانید زیرساخت خود را برای آزمایش ایده‌های جدید با اطمینان بیشتر سفارشی کنید.

قابلیت مقیاس‌پذیری بیشتر

با رشد کسب و کار شما، تقاضا برای منابع محاسباتی شما، که به عنوان حجم کاری نیز شناخته می‌شوند، افزایش می‌یابد. این منابع شامل حافظه، سرعت پردازش و پهنای باند شبکه هستند. یک ابر هیبریدی به شما امکان می‌دهد حجم کاری خود را بین محیط‌های مختلف جابجا کنید تا بتوانید به روشی مقرون‌به‌صرفه مقیاس‌پذیر شوید.

تداوم کسب و کار

تداوم کسب و کار توانایی ادامه عملیات بدون وقفه، حتی در صورت خرابی، تعمیر و نگهداری یا سایر تغییرات است. مدل‌های ابر هیبریدی زمان از کارافتادگی را کاهش می‌دهند و تجربه کاربر را بهبود می‌بخشند. برای مثال، اگر زیرساخت ابر خصوصی شما در حال ارتقاء باشد، می‌توانید حجم کاری خود را به محیط‌های ابر عمومی منتقل کنید تا تداوم کسب و کار حفظ شود.

برخی از موارد استفاده از ابر هیبریدی چیست؟

محیط‌های ابر هیبریدی موارد استفاده‌ای برای تقریباً هر سازمانی دارند. چندین نمونه در زیر آمده است:

پشتیبانی از برنامه‌های با تأخیر کم

برخی از برنامه‌ها به ارتباط فوری مشتری و سرور با زمان تأخیر کمتر از یک ثانیه نیاز دارند. برای چنین خدماتی، می‌توانید از زیرساخت ابری موجود استفاده کنید یا زیرساخت و خدمات ابری را نزدیک به جایی که کاربران نهایی قرار دارند، بیاورید. یک استراتژی ابری مبتنی بر موقعیت جغرافیایی اغلب در این زمینه‌ها استفاده می‌شود:

  • اتوماسیون تولید
  • تولید محتوا
  • بازی‌های بی‌درنگ
  • واقعیت افزوده و مجازی (AR/VR)

پردازش داده‌ها به صورت محلی

می‌توانید از ابرهای هیبریدی برای خدمات مدیریت داده استفاده کنید. برخی از وظایف پردازش داده‌های بزرگ به دلیل اندازه، پهنای باند یا محدودیت‌های زمانی باید در محل انجام شوند. می‌توانید این وظایف را در مرکز داده محلی خود انجام دهید و داده‌ها را به صورت دوره‌ای در یک راه‌حل ابر عمومی پشتیبان‌گیری کنید.

کمک به رعایت انطباق با مقررات

با خدمات ابر هیبریدی، می‌توانید به رعایت الزامات انطباق خود کمک کنید. به جای ساخت مراکز داده در سراسر جهان، می‌توانید از زیرساخت ابر عمومی برای ذخیره داده‌ها در یک مکان خاص که الزامات امنیتی و قانونی شما را برآورده می‌کند، استفاده کنید. با استفاده از فناوری هیبریدی، می‌توانید از خدمات و ابزارهای مشابه برای مدیریت، تجزیه و تحلیل و بایگانی آن داده‌ها در هر کجا که باشند، استفاده کنید.

گسترش مرکز داده خود

ابرهای هیبریدی از نیازهای توسعه مرکز داده شما پشتیبانی می‌کنند. برای مثال، شاید بخواهید منابع را به صورت خودکار در صورت نیاز تهیه کنید، و ترافیک برنامه شما در ماه دسامبر بسیار زیاد باشد، اما در بقیه سال بسیار کمتر باشد. می‌توانید از ترکیبی از ابرهای عمومی و خصوصی استفاده کنید تا از خرید سخت‌افزار بیشتر که برای بیشتر سال بیکار می‌ماند، جلوگیری کنید.

پشتیبانی از تلاش‌های مهاجرت ابری

مهاجرت ابری فرآیند انتقال دارایی‌های دیجیتال، مانند برنامه‌ها، داده‌ها و حجم کاری، به زیرساخت ابر عمومی است. یک راه‌حل ابر هیبریدی از این انتقال پشتیبانی می‌کند و به شما امکان می‌دهد با حداقل اختلال در سرویس، به تدریج تغییر دهید.

ابرهای هیبریدی چگونه کار می‌کنند؟

به جای اتصال خود محیط‌ها، تیم‌های توسعه مدرن بر به حداکثر رساندن قابلیت حمل برنامه‌هایی که در محیط‌ها اجرا می‌شوند، تمرکز می‌کنند. به عبارت دیگر، شما می‌توانید جاده‌ای برای اتصال دو شهر بسازید، یا می‌توانید یک هلیکوپتر بسازید که بین شهرها پرواز کند و به طور قابل توجهی در هزینه‌های زیرساخت صرفه‌جویی کند.

توسعه‌دهندگان برنامه‌هایی را می‌سازند که می‌توانند به عنوان مجموعه‌ای از خدمات کوچک، مستقل و با اتصال ضعیف مستقر شوند. آنها معماری هیبریدی را برای انجام وظایف زیر تنظیم می‌کنند:

  • اجرای سیستم عامل مشابه در همه ابرهای خصوصی و عمومی
  • مدیریت معماری ابر هیبریدی روی یک پلتفرم واحد
  • جعل برنامه قابل حمل و مستقل از پلتفرم
  • استفاده از اتوماسیون برای مدیریت استقرار برنامه
  • پشتیبانی از استقرار در ماشین‌های مجازی و کانتینرها

به عبارت عملی‌تر، اجرای موارد زیر می‌تواند به یک استراتژی ابر هیبریدی کمک کند:

  • توسعه و استقرار برنامه‌های مبتنی بر ابر
  • خودکارسازی مدیریت و هماهنگ کردن منابع کامپیوتر، به نام ارکستراسیون، با استفاده از نرم‌افزاری مانند Kubernetes
  • اجرای استراتژی‌هایی برای تغییر استفاده از منابع بین ابرها در صورت نیاز

استراتژی ابر هیبریدی چیست؟

هنگام پیاده‌سازی یک معماری ابر هیبریدی، باید به برخی عوامل توجه کرد:

تهیه ابر

در مورد ارائه دهندگان مختلف ابر موجود تحقیق کنید. تفاوت‌هایی را در ابزارها، رابط‌ها و خدماتی که ارائه می‌دهند، خواهید یافت.

حجم کاری برنامه

استراتژی مدیریت ابر هیبریدی شما باید حجم کاری و الزامات ذخیره‌سازی داده شما را در نظر بگیرد. عوامل زیر می‌توانند به تعیین اینکه از کدام ابر برای کدام حجم کاری استفاده شود، کمک کنند:

  • امنیت داده
  • انطباق با مقررات
  • الزامات محیط محاسباتی
  • فناوری محاسبات ابری
  • قیمت و دسترسی

برای مثال، دستورات حاکمتی ممکن است ایجاب کند که داده‌های برنامه شما محدود به مناطق جغرافیایی خاصی باشد. سیستم شما همچنین ممکن است از فناوری قدیمی‌تری استفاده کند که قبل از انتقال آن به ابرهای جداگانه به ابزارها و APIهای مدرن نیاز دارد.

طرح‌های نوسازی

مهم است که قبل از تصمیم‌گیری‌های جدید در مورد محاسبات ابری، به آینده فکر کنید. فناوری به سرعت تکامل می‌یابد و مدیریت ابر هیبریدی شما باید با این سرعت مطابقت داشته باشد. شما باید سیستم‌هایی داشته باشید که بتوانند به سرعت با فناوری جدید سازگار شوند و به شما یک مزیت رقابتی بدهند.

خط لوله داده (Data Pipeline) چیست؟
فناوری دوقلوی دیجیتال (Digital Twin Technology) چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید
علاقه‌مندی‌ها
مشاهدات اخیر
دسته بندی ها