پرشین ای پی آی اولین و جامع ترین پلاتفرم تخصصی ارایه انواع داده های بازارهای مالی و اقتصادی ایران و جهان در قالب وب سرویس (API) در ایران است. در این سامانه داده های انواع بورس ها و بازارهای مالی ایران و جهان اعم از
- بازارهای کالایی
- بازار فلزات گران بها
- بازار فلزات پایه
- بازارنفت و انرژی
- بازار طلا
- بازار سکه
- بازار ارز
- بازار بورس
- صندوق های سرمایه گذاری
- صندوق های معاملاتی
- بازار ارزهای دیجیتال
- بازار سهام
- بازار اوراق قرضه
- بازار گواهی
- بازار فارکس
در قالب استانداردهای متعارف جهانی و به شیوه طبقه بندی شده و منسجم ارایه می گردد. گفتنی است پرشین ای پی آی فعالیت خود را از سال ۱۳۹۹ آغاز نمود و پیش از آن نیز با عنوان فروشگاه شبکه اطلاع رسانی طلا و ارز و بر روی دامنه marketplace.tgju.rg برای ۵ سال فعال بود.
تعاریف پایه
به پرشین ای پی آی خوش آمدید. آنچه در پی می آید مجموعه ای از شرایط، قوانین و مقررات است که برای استفاده از محصولات و سرویس های این مجموعه تنظیم شده و در حکم موافقت نامه و توافقی بین پرشین ای پی آی و خریداران محصولات و استفاده کنندگان سرویس ها می باشد.
در موافقت نامه حاضر، مقصود از “ما”، “سرویس دهنده”، “فروشنده”، “ارایه کننده”و “تامین کننده” همان پرشین ای پی آی می باشد. در این موافقت نامه، مقصود از “شما”، “خریداران”، “سرویس گیرندگان”، “مشتریان”، “استفاده کنندگان”، “مشترکین” کلیه اشخاص حقیقی یا حقوقی می باشند که اقدام به خرید یا استفاده از هر یک از محصولات یا سرویس های پرشین ای پی آی می نمایند.
عضویت در سامانه، خرید هر یک از سرویس ها و یا دسترسی و استفاده از سرویس ها و محصولات تابعه و عرضه شده، بدین معنا تلقی می شود که شما کلیه قوانین، شرایط و مقررات حاضر را مطالعه و درک کرده و تمامی مفاد آن را به طور کامل پذیرفته اید و همچنین نسبت به رعایت کلیه شرایط و ضوابط مطروحه در آن متعهد بمانید.
بروزرسانی ها
پرشین ای پی آی این حق را برای خود محفوظ می دارد که هر یک از شرایط و ضوابط مندرج در توافق نامه حاضر را در هر زمان و به صلاحدید خود ضمن ارائه اطلاعیه ای تغییر دهد. چنین اطلاعیه ای ممکن است از طریق ایمیل، ارسال اطلاعیه در سایت یا هر شکل و صورت دیگری که مورد نظر پرشین ای پی آی است ارایه شود. در صورت هر گونه جرح و تعدیل در شرایط و قوانین استفاده، این قواعد بروزرسانی شده از ۷ روز پس از اعلان اعمال خواهد گردید و ادامه استفاده شما از محصولات و سرویس ها از سوی خریداران یا کاربران، به منزله پذیرش و موافقت با چنین تغییرات یا اصلاحاتی تلقی می گردد.
مالکیت
کلیه حقوق تمامی محصولات، سرویس ها، داده ها و همچنین مالکیت و حقوق کلیه مفاد و داده های وب سایت و سامانه های مرتبط شامل لوگو، نشان، نام تجاری، کدها، الگوریتم ها، محتوا و متون، تصاویر، ویدیوها، داده ها، نمودارها، نرم افزارها، سورس ها، فرمت ها، ساختار و الگوهای طراحی شده و دیگر گزینه های مرتبط و متعلق به این سامانه، صرفا متعلق به پرشین ای پی آی می باشد و بهره برداری و استفاده و کاربست آنها در هیچ شکل و تحت هیچ شرایطی مجاز نمی باشد مگر آنکه در موافقت نامه حاضر به آنها اشاره شده باشد یا مجوز بهره برداری از آنها به شکل جداگانه از پرشین ای پی آی اخذ شده باشد.
بدیهی است که در این راستا هر گونه کپی برداری و استفاده از مفاد فوق الذکر بدون کسب اجازه و مجوز های لازم، غیر قانونی است و در صورت تاکید و پافشاری خاطی بر ادامه آن، مستوجب طرح شکایت و پیگیری موارد مربوطه از طریق مراجع ذی ربط حقوقی و قضایی خواهد بود.
هیچ فرد، موسسه، سامانه یا بنگاه و تشکل اقتصادی از سوی پرشین ای پی آی دارای نمایندگی یا اجازه فعالیت به عنوان نماینده فروش سرویس ها و محصولات این شبکه را ندارد مگر آنکه نام و لوگو و مشخصات نماینده مربوطه در سامانه حاضر به طور کامل درج و به عنوان نماینده این شبکه معرفی شده باشد و لذا توجه کاربران عزیز را به این مهم معطوف می دارد که مشاهده هر گونه فعالیتی در حیطه های فوق الذکر با نام، نشان، لوگو و یا با استفاده از سایر شیوه های انتسابی بدون هرگونه تردید، غیر مجاز و تخلف محرز محسوب می گردد که بدین وسیله خواهشمندیم مراتب مورد مشاهده را از طریق فرم تماس با ما یا سایر طرق ممکن، به اطلاع این مجموعه رسانده شود تا در اسرع وقت اقدامات قضایی و انتظامی لازم صورت پذیرد.
محدودیتها
مشترکین و خریداران، مجاز به فروش مجدد خدمات و داده های دریافتی سرویس ها به غیر نبوده و این مهم شامل کلیه اشکال اعم از فروش عین به عین سرویس ها و محصولات یا فروش بخشی از آنها با ایجاد جرح و تعدیل، تغییر، ترجمه و دیگر اقدامات صوری مشابه می باشند. این ممنوعیت شامل تمامی ملحقات، توابع و زیر مجموعه های کلیه محصولات و سرویس ها می باشد. در صورت مواجهه با چنین مواردی، پرشین ای پی آی خود را محق به ثبت شکایت و پیگیری قضایی و حقوقی تخلف مشاهده شده دانسته و مطالبه خسران و زیارت های وارده از مجاری قانونی را حق بدیهی خود قلمداد می کند.
مشترکین و خریداران مجاز به بازتوزیع، اجاره، انتقال یا واگذاری محصولات خریداری شده نمی باشند و هر گونه تفویض حقوق یا امتیاز استفاده از سرویس ها و محصولات، صرفا با اطلاع، موافقت و کسب مجوز مکتوب از سوی پرشین ای پی آی امکان پذیر می باشد.
سلب مسئولیت
پرشین ای پی آی هیچ گونه مسئولیتی در قبال نحوه یا شیوه استفاده از داده های ارایه شده در سرویس ها و محصولات خود را چه به شکل تجاری و حرفه ای و چه در قالب غیر حرفه ای و آماتور و همچنین در قالب پروژه های عمومی یا کاربری های دانشگاهی و پژوهشی را پذیرا نمی باشد فلذا مسئولیت و عواقب نحوه کاربرد و استفاده از سرویس ها و خدمات صرفا بر عهده خریداران می باشد و هیچ گونه تعهد، مسئولیت، ضمانت یا عقد و ضمان حقوقی و قانونی از این بابت متوجه پرشین ای پی آی نخواهد بود.
پرشین ای پی آی هیچ گونه تعهد و مسئولیتی در قبال استفاده از داده های سرویس ها در سامانه های معاملاتی نداشته و در صورت بروز هر گونه خسران و ضرر و زیان احتمالی ناشی از تلاطم بازارها یا روندهای کاهشی و افزایشی بازارها، کلیه دیون و تعهدات و مسئولیت آن صرفا با استفاده کننده از سرویس یا همان طرف خریدار می باشد. به همین سان پرشین ای پی آی فاقد هر گونه اطلاعی از نحوه کاربست سرویس ها و داده های مرتبط بوده و در صورت بکارگیری سرویس ها یا داده های ارایه شده توسط آنها در هر نوع فرآیند مجرمانه و متخلفانه، تمامی مسئولیت و عواقب و تبعات حقوقی و قانونی آن بر عهده خریدار و استفاده کننده از سرویس مورد نظر می باشد.
هر گونه استفاده از سرویس ها و محصولات این مجموعه با هدف ارایه سرویس ها یا انتشار مطالب افتراآمیز، غیر قانونی، متخلفانه یا مجرمانه، یا در راستای طرح مباحث و موضوعات سیاسی، جناحی و موضوعاتی که له و علیه شخص، گروه، دسته، جناح، حزب و جریان سیاسی و غیر سیاسی در جهت اهدافی که خلاف مصالح و امنیت ملی ارزیابی می شوند غیر مجاز محسوب می گردد. همچنین استفاده از سرویس ها و محصولات جهت انتشار مطالب حاوی توهین، استهزا، ناروا، تهمت یا مدعیات غیر قابل اثبات درباره کلیه مسئولان، مدیران، مقامات کشوری و لشکری، اکیدا غیر مجاز است. پرشین ای پی آی خود را از هر گونه مسئولیت و مراتب حقوقی و قانونی آنها مبرا اعلام داشته و کلیه مسئولیت و عواقب چنین اقداماتی را متوجه خریدار یا استفاده کننده از سرویس مورد نظر اعلام می دارد.
پرشین ای پی آی هیچ گونه مسئولیت و تعهدی در قبال از دست رفتن داده های پیشین، داده های ثبت شده، صحت کارکرد نرم افزارها، کیفیت و کارکرد کدهای تولید شده و امنیت پایگاه های داده یا صحت کارکرد دیتابیس های خریداران نداشته و مسئولیت هر گونه خسران و خسارت وارد شده به خریداران به هر میزان و در هر سطحی صرفا بر عهده طرف خریدار می باشد.
هر گونه استفاده از سرویس ها و محصولات این مجموعه جهت انتقال فایل های مخرب، انواع ویروس و بدافزار، کدهای برنامه نویسی تخریب گر و … که به هک شدن یا ایراد آسیب سخت افزاری و نرم افزاری به سامانه ها، رایانه ها و سرورهای مخاطب منجر شود ممنوع و غیر مجاز است و پرشین ای پی آی در صورت مواجهه با چنین مواردی، حق پیگیری این موارد را از طریق مراجع قانونی برای خود محفوظ می داند.
پرشین ای پی آی هبچ گونه مسئولیتی در قبال آگهی های تبلیغاتی مندرج در سایت نداشته و صرف فعالیت قانونی آگهی دهندگان در چارچوب های قانونی کشور مبنای قابل تایید برای پذیرش آگهی در این مجموعه محسوب می گردد و کلیه مباحث افزون بر آن اعم از کیفیت کالا یا خدمات صادره، تعاملات مالی و تجاری بین آگهی دهنده و کاربران، اختلافات و دیگر موارد، خارج از تعهد و مسئولیت پرشین ای پی آی قلمداد می شود.
تعلیق یا فسخ
پرشین ای پی آی این حق را برای خود محفوظ می داند که در هر زمانی به کلیه دلایل ممکن حتی بدون شرح دلایل مذکور برای مشتریان، سرویس یا محصولات مورد استفاده مشتری را تعلیق و یا مسدود نماید. شایان ذکر است که این اقدام در قریب به اتفاق موارد، به دلیل تخطی مشتریان از یکی از اصول و شرایط مندرج در موافقت نامه فعلی رخ خواهد داد و شرح آن به اطلاع کاربر رسانده خواهد شد و ابتدا تلاش خواهد شد تا نسبت به رفع ایراد و تخطی صورت گرفته تلاش شود اما هیچ گونه تعهدی در این راستا متوجه پرشین ای پی آی نبوده و حق مسدود سازی یا توقف سرویس ها و محصولات ارایه شده همواره از سوی ارایه کننده محفوظ می باشد.
فورس ماژور
پرشین ای پی آی در صورت بروز شرایطی که اعلام یک یا دسته ای از نرخ ها یا سایر داده ها و محصولات را بر خلاف مصالح کشور و یا موجب ایجاد خسران و ضرر برای عموم هموطنان محترم ارزیابی کند و یا اعلام پاره ای از اطلاعات را موجب ایجاد جو روانی و گسترش تلاطم های بازار تلقی نماید حق توقف یا حذف قیمت های مذکور یا توقف و مسدودسازی کامل سرویس مورد نظر را به شکل مقطعی یا دائمی برای خود محفوظ تلقی کرده و هیچ گونه مسئولیتی و تعهدی را در جهت ضرورت اعلام دائمی و بلاوقفه داده ها بر خود وارد نمی داند و بر این مبنا هر نوع مدعای خسران یا تضییع منافع مادی و معنوی را که پیرو این انسداد و توقف دائمی یا موقت مطرح شود فاقد وجاهت و اعتبار تلقی می نماید.
پرشین ای پی آی در صورت بروز شرایط فورس ماژور از قبیل زلزله، طوفان، سیل و دیگر موارد مشابه، هیچ گونه تعهدی به استمرار سرویس ها و محصولات خود نداشته و ادامه ارایه خدمات را به بازگشت به شرایط طبیعی و عادی منوط می داند.
حل اختلاف و داوری
در صورت بروز اختلاف بین پرشین ای پی آی و هر یک از مشتریان و استفاده کنندگان از محصولات و سرویس ها، در نخستین گام تلاش می شود تا از طریق گفت و گو و مذاکره، نسبت به رفع اختلافات و حل مسئله اقدام شود. در صورت عدم حصول توافق، موضوع محل مناقشه قابل طرح در مراجع قضایی می باشد تا از طریق ساز و کارهای قانونی نسبت به داوری و صدور رای قضایی به موضوع رسیدگی شود.
این دو صفحه حاوی اطلاعات کاملی در مورد قوانین و مقررات حاکم بر استفاده از خدمات پرشین ای پی آی هستند و هر گونه تغییر یا بروزرسانی قوانین نیز در این صفحات منعکس خواهد گردید.
اهداف و تعاریف
به مرکز فروش سرویسها و محصولات پرشین ای پی آی خوش آمدید. پرشین ای پی آی به حریم خصوصی و اطلاعات شخصی مشتریان و کاربران خود احترام گذاشته و خود را متعهد به حفظ، حراست و محافظت از این دادهها میداند. سند حاضر در همین راستا و به جهت شفافسازی و تبیین کامل سیاستهای پرشین ای پی آی در زمینه جمعآوری، ذخیرهسازی و بهرهگیری از دادههای اخذ شده از کاربران تهیه شده است و در آن کلیه موضوعات مرتبط با “حریم خصوصی کاربران” و نحوه عملکرد ما در قبال آنها تشریح میگردد.
در سند حاضر، منظور از “ما”، “سرویسدهنده”، “فروشنده”، “ارائهکننده” و “تأمینکننده” همان پرشین ای پی آی میباشد. در این سند، منظور از “شما”، “خریداران”، “سرویسگیرندگان”، “مشتریان”، “استفادهکنندگان” و “مشترکین”، کلیه اشخاص حقیقی یا حقوقی میباشند که اقدام به خرید یا استفاده از هر یک از محصولات یا سرویسهای پرشین ای پی آی مینمایند. در سند حاضر، کلیدواژه “سامانه” اشاره به سامانه حاضر، یعنی مرکز فروش محصولات و سرویسهای شبکه اطلاعرسانی طلا و ارز، دارد.
بروزرسانی سیاستها
سیاستهای پرشین ای پی آی در ارتباط با حفظ حریم خصوصی و اطلاعات شخصی کاربران ممکن است تحت شرایط مختلف و در نتیجه عوامل بسیار، دستخوش تجدیدنظر و تغییراتی شود. پرشین ای پی آی اعمال این تغییرات و بروزرسانیها را حق خود تلقی نموده و همچنین خود را متعهد میداند که کلیه این تغییرات را در سند حاضر منعکس نماید. لذا شما میتوانید در هر زمان با مراجعه به این بخش از آخرین سیاستها و خط مشی ما در خصوص حریم خصوصی کاربران اطلاع پیدا کنید و در صورت مغایرت آنها با خواستها و اولویتهای خود، درخواست توقف یا لغو سرویسها و محصولات خریداری شده را از طریق یکی از کانالهای پیشبینی شده ارتباطی برای ما ارسال نمایید. محتویات این سند برای آخرین بار در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۲۵ بروزرسانی گردیده است.
اطلاعات خصوصی
برای ثبتنام در سامانه، نشانی ایمیل یا شماره همراه کاربر دریافت میگردد و همچنین برخی دیگر از اطلاعات شخصی شما از قبیل نشانی و شماره تماس نیز از طریق حساب کاربری یا سایر فرمهای ارتباطی ممکن است در اختیار پرشین ای پی آی قرار داده شود که این اطلاعات نزد ما محفوظ خواهد ماند.
پس از ورود کاربران به حساب کاربری، اطلاعاتی نظیر آی پی مورد استفاده، نوع سیستم عامل، نوع مرورگر، موقعیت مکانی (لوکیشن) و مواردی از این دست همگی در سامانه به ثبت خواهند رسید. همچنین اقدامات شما در سامانه اعم از اطلاعات خریدها، سفارشات، تراکنشهای مالی و دیگر موارد مشابه نیز ثبت و در سامانه نگهداری میشوند.
در برخی از سرویسهای ارائهشده، آی پی وب سرور یا ماشین دریافتکننده دادهها به جهت کنترل عدم وجود دسترسیهای غیرمجاز، بهطور مستمر کنترل و رصد میشود و نتایج آن نیز در گزارشهای ما ثبت و نگهداری میشوند. شایان ذکر است که این گزارشها محرمانه بوده و به هیچ شکل یا شیوهای انتشار عمومی پیدا نمیکنند.
پرشین ای پی آی از طریق سامانه حاضر ممکن است کوکیهایی را در مرورگر شما ذخیره نماید که هدف از آنها، بهینهسازی و تسهیل دسترسی شما به سامانه در مراجعات بعدی میباشد.
کلیه پیوندها و تعاملات کاربران و مشتریان با پرشین ای پی آی بهوسیله پروتکل SSL رمزنگاری شده است و از این طریق صورت میپذیرد. همچنین شبکه اطلاعرسانی طلا و ارز، برخی از دادهها و اطلاعات کاربران نظیر گذرواژه (پسورد) ورود به سامانه را از طریق الگوریتمهای مختلف کدگذاری مینماید.
کاربرد اطلاعات
پرشین ای پی آی هیچ یک از اطلاعات اخذ شده از شما را نمیفروشد، افشا نمیکند، اجاره نمیدهد و به اشتراک نمیگذارد و متعهد میشود که نهایت تلاش خود را جهت محفوظ ماندن و صیانت از آنها به انجام برساند.
پرشین ای پی آی از اطلاعات اخذ شده مشتریان و کاربران به سه شکل استفاده مینماید: الف) جهت برقراری ارتباط و تبادل پیامها، هشدارها، یادآوریها و یا اطلاعرسانی درباره محصولات و سرویسهای خریداری شده؛ ب) جهت ارزیابی سرویسهای ارائهشده و میزان رضایت خریداران از کیفیت آنها و در نتیجه ارائه محصولاتی با سطح کیفی بالاتر و منطبق با نیازهای کاربر؛ ج) رصد و نظارت (مونیتورینگ) سرویسهای در حال ارائه با هدف حفظ و کنترل پایداری سرویسها و عدم ایجاد وقفه یا اختلال در ارائه آنها.
پرشین ای پی آی تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران میباشد و در این چارچوب فعالیت مینماید. فلذا در صورت درخواست مراجع رسمی و قضایی مبنی بر دریافت اطلاعات ثبت شده شما در این سامانه، خود را ملزم به ارائه اطلاعات مذکور به مراجع مرتبط دانسته و موارد درخواستی را در اختیار این نهادها قرار خواهد داد.
تعهدات
کاربران، مشتریان، خریداران و استفادهکنندگان از سرویسها و محصولات متعهد میشوند که در پاسخ به اطلاعات درخواستی، صرفاً دادههای حقیقی، شفاف و صحیح خود را وارد نمایند و در صورت تغییر هر یک از مشخصات و اطلاعات ارائهشده، نسبت به اصلاح یا بروزرسانی این دادهها در سامانه اقدام نمایند.
کاربران و مشتریان میتوانند در هر زمان تقاضای توقف سرویسها و همکاری با سامانه را مطرح نمایند. در چنین شرایطی بخشی از اطلاعات آنها همزمان با توقف سرویسها از سامانه حذف و بخش دیگری از دادهها حداقل تا یک سال در سامانه حفظ و نگهداری میشود.
وب سرویس های پرشین ای پی آی در ۷ دسته طبقه بندی می شوند که عبارتند از :
گذشته از این محصولات، چهار محصول جنبی هم در پرشین ای پی آِی عرضه می شود که عبارتند از :
- توضیحات: توضیح کلی درباره وب سرویس و کاربردهای آن.
- جزئیات قیمت: قیمتهای لحظهای محصولات و کالاهای مرتبط با آن وب سرویس.
- مشخصات فنی: جزئیاتی مانند نوسانات قیمت، تاریخ معامله و مشخصات فنی محصولات.
- فرمت: فرمتهای ارائه داده (XML و JSON).
- تعداد درخواست مجاز: تعداد دفعاتی که میتوانید در یک بازه زمانی مشخص (مثلاً هر ۱۰ دقیقه) درخواست ارسال کنید.
- مدت استفاده: دورههای اشتراک و استفاده از وب سرویس (۱ ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، سالیانه).
جهت ارایه خدمات پشتیبانی بهینه تر و سهولت دسترسی کاربران به بخش پشتیبانی، مجموعه ای از کانال ها برای این منظور طراحی گردیده است که عبارتند از:
- تماس تلفنی : از طریق تماس با شماره تلفن ۹۱۰۱۴۶۰۹
- تماس تحت وب : از طریق ویجت پشتیبانی تعبیه شده در بخش زیرین و راست کلیه صفحات
- گفت و گوی آنلاین : از طریق ویجت پشتیبانی تعبیه شده در بخش زیرین و راست کلیه صفحات
- مقالات و سئوالات متداول : از طریق ویجت پشتیبانی تعبیه شده در بخش زیرین و راست صفحات
- ایمیل : از طریق ارسال ایمیل به مجموعه ای از آدرس های ایمیل به تفکیک دپارتمان های مختلف
- فرم تماس : از طریق فرم تماس در صفحه پشتیبانی
- راهنماهای تصویری : مجموعه راهنما های ویدیویی ارایه شده در وب سایت
- تماس تلفنی : از طریق تماس با شماره تلفن ۹۱۰۱۴۶۰۹
- تماس تحت وب : از طریق ویجت پشتیبانی تعبیه شده در بخش زیرین و راست کلیه صفحات
- گفت و گوی آنلاین : از طریق ویجت پشتیبانی تعبیه شده در بخش زیرین و راست کلیه صفحات
- ایمیل : از طریق ارسال ایمیل به مجموعه ای از آدرس های ایمیل به تفکیک دپارتمان های مختلف
- فرم تماس : از طریق فرم تماس در صفحه پشتیبانی
وب سرویس نوعی سرویسدهی در چارچوب وب و یک رابط برنامهنویسی (API) است که بر بستر وب پیادهسازی میشود. این رابطها با استفاده از پروتکلهای استاندارد مانند HTTP، توابع و مکانیزمهای مختلفی را در اختیار ما قرار میدهند تا بتوانیم به تبادل اطلاعات در بین سیستمهای مختلف بپردازیم. به عبارتی دیگر، این رابطها ارتباط میان نرمافزار با نرمافزار و کلاینت با نرمافزار را امکانپذیر میکنند.
وب سرویس مانند پلی ارتباطی است که به منظور تبادل اطلاعات میان نرمافزارهای مختلف توسط سازمان W3C توسعه یافته است. این رابطها میتوانند بدون وابستگی و پیشنیازی خاص بر روی سیستم عاملها و زبانهای برنامهنویسی مختلف، عملکردی یکسان داشته باشند.
به طور کلی میتوان کاربردها و ویژگیهای وب سرویسها را به صورت زیر در نظر گرفت:
- وابسته نبودن به سیستم عامل: امکان عملکرد یکسان بر روی سیستم عاملهای مختلف.
- وابسته نبودن به زبانهای برنامهنویسی: امکان ارتباط و تبادل اطلاعات بین نرمافزارهای نوشته شده با زبانهای مختلف.
- آسان کردن ارتباط میان بخشهای نرمافزاری مختلف: تسهیل یکپارچهسازی و تعامل بین اجزای مختلف یک نرمافزار.
- آسان کردن ارتباط میان نرمافزار با کلاینت: فراهم کردن امکان دسترسی و تبادل داده بین نرمافزار سرور و برنامههای کلاینت (مانند مرورگرها یا اپلیکیشنهای موبایل).
- ایجاد امکان تبادل و همگامسازی دادهها بین سیستمها و برنامههای کاربردی گوناگون.
به عنوان نمونه، از وب سرویسها میتوان برای نمایش نرخهای لحظهای طلا و سکه از یک وبسایت مرجع در سایر وبسایتها استفاده کرد، به نحوی که اطلاعات به صورت خودکار و همزمان بهروزرسانی میشوند.
جهت استفاده از وب سرویس ها مراحل زیر باید سپری شود :
- مراجعه به پرشین ای پی آی
- مراجعه به بخش وب سرویسها
- گزینش بسته مورد نظر
- خرید سرویس مورد نظر
- دریافت توکن و راهنمای استفاده
- تهیه یا تولید کد مورد نیاز جهت استفاده از اطلاعات وب سرویس
- تست و استفاده از وب سرویس خریداری شده
وب سرویسهای پرشین ای پی آی دارای ساختار قیمتگذاری متنوعی هستند که بر اساس دستهبندی سرویس و دوره استفاده متغیر است.
تنوع نرخ وب سرویسها در پرشین ای پی آی بر اساس موارد زیر است:
دارای بازههای قیمتی متفاوت: هر وب سرویس (یا پکیج) یک حداقل و حداکثر قیمت دارد که احتمالاً نشاندهنده پلنهای مختلف یا ویژگیهای متفاوت در آن سرویس است.
دارای دورههای اشتراک متنوع: بیشتر وب سرویسها با دورههای اشتراک ۱ ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه و سالیانه ارائه میشوند و قیمت هر دوره متفاوت است. معمولاً اشتراکهای بلندمدت به صرفهتر هستند.
متفاوت بر اساس دسته بندی: قیمت وب سرویسها در دستههای مختلف (پایه، داخلی، جهانی، اقتصاد کشورها، بورس، خرده فروشی) به طور قابل توجهی با یکدیگر فرق میکند. برای مثال، وب سرویسهای بازار جهانی معمولاً گرانتر از وب سرویسهای پایه یا بازار بورس هستند.
به عنوان مثال:
- وب سرویس پکیج پایه (سالیانه): ۷۷,۰۰۰,۰۰۰ ﷼
- وب سرویس بازار داخلی (۱ ماهه – سالیانه): ۲۲,۰۰۰,۰۰۰ ﷼ – ۲۱۱,۰۰۰,۰۰۰ ﷼
- وب سرویس بازار جهانی (۱ ماهه – سالیانه): ۸۰,۰۰۰,۰۰۰ ﷼ – ۷۷۰,۰۰۰,۰۰۰ ﷼
- وب سرویس شاخصهای بورس (۱ ماهه – سالیانه): ۳,۰۰۰,۰۰۰ ﷼ – ۲۹,۰۰۰,۰۰۰ ﷼
- وب سرویس بازار خودرو (۱ ماهه – سالیانه): ۱۱,۰۰۰,۰۰۰ ﷼ – ۱۰۵,۰۰۰,۰۰۰ ﷼
وب سرویسهای پرشین ای پی آی شامل نرخهای متنوعی هستند که بر اساس نوع سرویس، امکانات ارائه شده و مدت زمان استفاده تعیین میشوند. برای اطلاع دقیق از نرخ هر محصول خاص، باید به صفحه مربوطه در وبسایت پرشین ای پی آی مراجعه کنید.

با توجه به تکثر و گستردگی وب سایت هایی که امکان استفاده از این سرویس را دارند و تنوع وسیع آنها از بعد برنامه نویسی و فنی (اعم از زبان های مختلف، فریم ورک های متفاوت و یا سیستم های مدیریت محتوا و …)، در پاره ای از مواقع، ترکیب کردن سرویس دریافتی با کد وب سایت مقصد به راحتی میسر نبوده و بعضا نیازمند تغییرات یا اصلاحاتی است.در این زمینه، گروه فنی پرشین ای پی آی ضمن ارائه مشاوره و همکاری با وب سایت مقصد، در صورت لزوم اقدام به رفع ایراد یا اجرای اصلاحات مورد نیاز خواهد نمود تا اینکه سرویس مورد نظر به درستی در وب سایت مقصد پیاده سازی و نمایش داده شود.به عبارت دیگر، خدمات فنی و تکنیکی به صورت پشتیبانی فعال و راهنمایی برای پیاده سازی صحیح وب سرویس در وب سایت مشتری ارائه می شود و شامل مشاوره و انجام تغییرات لازم در صورت بروز مشکل در ادغام وب سرویس با سیستم مشتری می گردد.


خیر، وب سرویس ها برای عموم مخاطبان فاقد کاربرد می باشد. مخاطبان و استفاده کنندگان آن عموما آن دسته از مدیران و برنامه نویسان وب سایت ها هستند که تمایل دارند بخشی از وب سایت خود را به نمایش نرخ های لحظه ای طلا، سکه،ارز یا سایر داده های بازارهای مالی و معاملاتی داخلی و خارجی اختصاص دهند. این سرویس در قالب داده های برنامه نویسی ارائه می گردد و صرفا افراد واجد دانش تخصصی قادرند از آن استفاده نمایند لذا خواهشمندیم که پیش از خرید سرویس مذکور، تمام شرایط و قوانین را به دقت مطالعه فرموده و نسبت به امکان فنی استفاده از وب سرویس اطمینان لازم را حاصل فرمایید.
“کد نمایش قیمت ها” ابزاری است که قطعه کد نمایش جداول در سایر سامانه ها و وب سایت ها را بدون نیاز به دانش برنامه نویسی و با چند تنظیم ساده تولید می نماید و آن دسته از مدیران وب سایت ها را که فاقد دانش تخصصی برنامه نویسی یا گروه فنی برای انجام این کار می باشند قادر می سازد تا در ظرف چند دقیقه و به ساده ترین شیوه ممکن، قطعه کد مورد نظر برای نمایش نرخ های موردنظرشان را بدست بیاورند و پس از این کافیست که کد مذکور در بلوک یا محل مورد نظر در وب سایت مقصد کپی گردد تا نتیجه مورد نظر حاصل شود.
از اصلی ترین ویژگی های این ابزار می توان به این موارد اشاره کرد:
- امکان انتخاب شاخص های مورد نظر نظیر طلا، سکه، دلار و ….
- امکان تنظیم و چیدمان ستون های جداول و دیتاها
- امکان تنظیم رنگ پس زمینه سرتیتر، رنگ متن سرتیتر، رنگ بوردرها و سایر تنظیمات ظاهری
- امکان استفاده تفکیکی از شاخص ها در قالب دسته بندی های مختلف به شکل همزمان
- سادگی، وضوح، سهولت و سرعت فرآیند استفاده
در روش “کد نمایش قیمت ها” امضای سایت در زیر کلیه جداول وجود دارد ولی در روش وب سرویس، هیچ نشانه ای از منبع اصلی قیمت ها وجود ندارد.
در روش وب سرویس، کلیه نوسانات به شکل لحظه ای و همزمان با وب سایت مبدا در مقصد نیز نمایش داده می شود و این امتیاز در روش “کد نمایش قیمت ها” به این شیوه وجود ندارد.
روش وب سرویس از نظر فنی پیچیده تر و نیازمند فرآیند برنامه نویسی است که خوب به مراتب سخت تر، زمان بر تر و هزینه بردار است اما روش “کد نمایش قیمت ها” نیازمند چنین مراحلی نیست و بسیار سریع تر و ساده تر به نتیجه ختم می شود و ضمن اینکه رایگان می باشد.
۱. وب سرویس های پایه: دادههای لحظهای و جامع از بازارهای مختلف از جمله ارز (آزاد، بانکی، سنا)، فلزات گرانبها (طلا، نقره، پلاتین، پالادیوم)، بازار طلا (آبشده، عیارهای مختلف)، بازار سکه (انواع سکه)، بازار بورس (شاخصهای داخلی)، بازار نفت (نفت خام، گاز طبیعی) و برابری ارزها در برابر دلار آمریکا.
۲. وب سرویس های بازار داخلی: دادهها و نرخهای مربوط به بازارهای مالی و اقتصادی داخل ایران شامل بازار داخلی به صورت جامع، بازار طلا، قیمت آبشده، بازار سکه، قیمت سکه، بازار ارز و قیمت دلار.
۳. وب سرویس های بازار جهانی: دادهها و نرخهای مربوط به بازارهای مالی و اقتصادی بینالمللی شامل بازار جهانی به صورت جامع، بازار فلزات پایه، بازار فلزات گرانبها، بازار نفت و انرژی، بازارهای کالایی، بازار ارزهای دیجیتال، بازار فارکس، بازارهای ارزی کشورها، شاخص بورس کشورها، بازارهای سهام کشورها، بازار اوراق قرضه کشورها و صندوقهای سرمایهگذاری بینالمللی.
۴. وب سرویس های اقتصاد کشورها: دادهها و پیشبینیهای مربوط به اقتصاد کشورهای مختلف جهان شامل شاخصهای اقتصادی، پیشبینی شاخصهای اقتصادی، اقتصاد کشورها به صورت جامع، پیشبینی اقتصاد کشورها، پیشبینی بازار اوراق قرضه، پیشبینی بازار کالاها، پیشبینی بازارهای ارزی و پیشبینی بازارهای سهام.
۵. وب سرویس های بازار بورس: دادهها و اطلاعات مربوط به بازار بورس اوراق بهادار شامل شاخصهای بورس، سهام، اوراق، نمادهای بسته شده، صندوقهای سرمایهگذاری بورسی، آتی، اوراق تسهیلات مسکن، آپشن، حق تقدم، قیمت پایانی، نوسان قیمت، تعداد معاملات، ارزش بازار، ارزش روز داراییها، حقوق صاحبان سهم و بدهی ها.
۶. وب سرویس های بازار خرده فروشی: دادهها و آمارهای مربوط به قیمتها و تحرکات در بخشهای مختلف بازار خرده فروشی ایران شامل بازار خودرو، بازار مواد غذایی، بازار آهن آلات، بازار شبکه و کامپیوتر، بازار کالاهای دیجیتال، بازار ابزارآلات، بازار لوازم خانگی، بازار کاغذ و مقوا، بازار زیبایی و سلامت، بازار لوازم کودک و نوزاد، بازار پوشاک، بازار ورزش و سرگرمی، بازار محصولات فرهنگی و بازار مصالح ساختمانی.
۷. وب سرویس های اختصاصی: تامین هر نوع داده، محتوا یا اطلاعات تخصصی از انواع منابع اعم از سایت ها یا منابع جهانی، API یا وب سرویس های اشتراکی، منابع پیچیده و تحت لاگین یا محتویاتی دارای لایه های متعدد حفاظتی، در فرمت مورد نظر مشتری.
ابتدا روی گزینه “وب سرویس ها” کلیک کنید. سپس در صفحه وب سرویس ها، به دنبال بخش هایی با عناوین مشابه دسته بندی های زیر بگردید و روی هر کدام کلیک کنید تا به محصولات آن دسته دسترسی پیدا کنید:
۱.وب سرویس های پایه: در این بخش، می توانید محصولات و جزئیات مربوط به پکیج پایه که شامل داده های لحظه ای از بازارهای مختلف است را مشاهده کنید.
۲. وب سرویس های بازار داخلی: این بخش شامل لیست وب سرویس های مربوط به داده ها و نرخ های بازارهای مالی و اقتصادی داخل ایران است.
۳. وب سرویس های بازار جهانی: در این قسمت، می توانید وب سرویس های مربوط به داده ها و نرخ های بازارهای مالی و اقتصادی بین المللی را مشاهده کنید.
۴. وب سرویس های اقتصاد کشورها:این بخش شامل وب سرویس های ارائه دهنده داده ها و پیش بینی های مربوط به اقتصاد کشورهای مختلف است.
۵. وب سرویس های بازار بورس: در این قسمت، می توانید لیست وب سرویس های تخصصی داده ها و اطلاعات بازار بورس اوراق بهادار را مشاهده کنید.
۶. وب سرویس های بازار خرده فروشی:این بخش شامل وب سرویس های ارائه دهنده داده ها و آمارهای مربوط به قیمت ها و تحرکات در بخش های مختلف بازار خرده فروشی ایران است.
۷. وب سرویس های اختصاصی: در این قسمت، اطلاعات مربوط به نحوه سفارش سرویس های تامین داده سفارشی و تخصصی ارائه شده است.
در پنل بالایی وبسایت روی بخش “دموها” کلیک کنید
با ورود به بخش “دموها”، بازار مورد نظر خود را از بالای صفحه انتخاب کنید. لیستی از وب سرویسهای مختلف را مشاهده خواهید کرد.وب سرویس مورد نظر خود را انتخاب کنید. دادهها در همان صفحه نمایش داده می شوند. می توانید فیلترهای مختلفی را اعمال کنید

برای پیادهسازی وب سرویسها از زبان PHP و فریمورک لاراول و برای مستندسازی از ابزارهایی مانند Swagger، و OpenAPI استفاده میشود.
Swagger UI (که اکنون به عنوان OpenAPI Specification شناخته میشود)، مجموعهای از ابزارها و یک استاندارد باز برای توصیف، تولید، مصرف و تجسم سرویسهای RESTful API است. به عبارت سادهتر، Swagger به توسعهدهندگان کمک میکند تا APIهای خود را به گونهای مستند کنند که هم برای انسان و هم برای ماشین قابل فهم باشد.
در واقع، Swagger شامل موارد زیر است:
OpenAPI Specification (OAS): یک فرمت استاندارد برای توصیف رابطهای API. این فرمت ساختار درخواستها، پاسخها، پارامترها، مدلهای داده، احراز هویت و سایر جنبههای API را به صورت JSON یا YAML تعریف میکند.
Swagger UI: یک ابزار تحت وب که مستندات OpenAPI را به صورت تعاملی نمایش میدهد. توسعهدهندگان و کاربران API میتوانند از طریق این رابط کاربری، نقاط پایانی API را مشاهده، پارامترها را وارد کرده و درخواستها را ارسال کنند و پاسخها را در مرورگر ببینند. این امر درک و تست API را بسیار آسان میکند.
Swagger Editor: یک ویرایشگر تحت وب برای ایجاد و ویرایش فایلهای OpenAPI Specification. این ابزار به توسعهدهندگان کمک میکند تا مستندات API خود را به صورت بصری و با قابلیت اعتبارسنجی در لحظه ایجاد کنند.
Swagger Codegen (اکنون OpenAPI Generator): ابزاری که میتواند بر اساس فایل OpenAPI Specification، کدهای کلاینت (SDK) برای زبانهای برنامهنویسی مختلف و همچنین کدهای سرور (Stubs) را تولید کند. این امر فرآیند یکپارچهسازی API را تسریع میبخشد.
مزایای استفاده از Swagger:
مستندسازی خودکار و تعاملی: تولید مستندات API که همیشه بهروز هستند و امکان تست مستقیم API را فراهم میکنند.
بهبود همکاری:ایجاد یک زبان مشترک برای تیمهای توسعه، تست و مستندسازی API.
تولید کد خودکار: تسریع فرآیند توسعه با تولید کدهای کلاینت و سرور.
کشفپذیری API: کمک به کاربران برای یافتن و درک نحوه استفاده از API.
تست آسانتر API: فراهم کردن یک رابط کاربری برای تست نقاط پایانی API بدون نیاز به ابزارهای جداگانه.
به طور خلاصه، Swagger (OpenAPI) یک ابزار قدرتمند برای مدیریت چرخه حیات API است که با ارائه یک استاندارد برای توصیف APIها، فرآیند توسعه، مستندسازی، و مصرف آنها را بهبود میبخشد. پرشین ای پی آی از Swagger برای مستندسازی وب سرویسهای خود استفاده میکند.
به روش های زیر می توان به Swagger دسترسی پیدا کرد:
۱. از طریق آدرس URL اختصاصی:پرشین ای پی آی یک آدرس وب (URL) خاص برای رابط کاربری Swagger UI منتشر می کند. این آدرس مرتبط با آدرس پایه API است و میتواند به یکی از اشکال زیر باشد:
[آدرس پایه API]/swagger/
[آدرس پایه API]/api-docs/
[آدرس پایه API]/docs/
[آدرس پایه API]/swagger-ui/
این آدرس را در مرورگر خود وارد کرده و به رابط کاربری تعاملی Swagger UI دسترسی پیدا کنید.
۲. از طریق لینک در وبسایت ارائهدهنده: پرشین ای پی آی لینکی به مستندات API در بخشهای مختلف مانند “Developers”، “API Documentation”، “Resources” یا موارد مشابه قرار داده. بر روی آن کلیک کند.
۳. از طریق پورتال توسعهدهندگان: یک پورتال اختصاصی برای توسعهدهندگان ارائه می شودشامل مستندات API، نمونه کدها، آموزشها و ابزارهای مختلف است. مستندات Swagger UI در این پورتال در دسترس است.
۴. دریافت فایل OpenAPI Specification (JSON یا YAML): پرشین ای پی آی فایل OpenAPI Specification (با پسوند .json
یا .yaml
) را در اختیار مشتری قرار دهد. مشتری میتواند این فایل را در یک ابزار Swagger UI محلی یا آنلاین (مانند ادیتور آنلاین Swagger) بارگذاری کند تا مستندات API را مشاهده و تست کند.
۱. دسترسی به رابط کاربری Swagger UI:
از طریق یک آدرس URL اختصاصی (مانند [آدرس API]/swagger-ui/
) به رابط کاربری Swagger UI دسترسی پیدا میکنید. این آدرس توسط پرشین ای پی آی در اختیار شما قرار میگیرد.
با باز کردن این URL در مرورگر خود، یک صفحه وب تعاملی را مشاهده خواهید کرد.
۲. مشاهده نقاط پایانی (Endpoints):
در رابط کاربری Swagger UI، لیستی از نقاط پایانی API (URLهای مختلفی که API ارائه میدهد) بر اساس دستهبندی (مثلاً بر اساس منبع یا عملکرد) در کنار صفحه یا به صورت دستههای باز/بسته نمایش داده میشود.
با کلیک بر روی هر دسته یا نقطه پایانی، جزئیات مربوط به آن باز میشود.
۳. بررسی جزئیات یک نقطه پایانی:
هنگامی که یک نقطه پایانی را باز میکنید، اطلاعات زیر را مشاهده خواهید کرد:
HTTP Method: (GET، POST، PUT، DELETE و غیره) نوع درخواست مورد نیاز برای تعامل با این نقطه پایانی.
URL Path: آدرس دقیق این نقطه پایانی.
Summary و Description: توضیح مختصری و شرح مفصل درباره عملکرد این نقطه پایانی.
Parameters: پارامترهای مورد نیاز برای ارسال درخواست. این شامل:
Path Parameters: پارامترهایی که در خود URL قرار میگیرند (مثلاً /users/{id}
).
Query Parameters: پارامترهایی که بعد از علامت ?
در URL میآیند (مثلاً /users?page=1
).
Header Parameters: پارامترهایی که در بخش Header درخواست HTTP ارسال میشوند (مثلاً Authorization
).
Request Body: برای متدهایی مانند POST و PUT، ساختار دادهای که باید در بدنه درخواست ارسال شود (معمولاً به فرمت JSON).
Responses: پاسخهای احتمالی که API میتواند برگرداند، همراه با کدهای وضعیت HTTP (مانند ۲۰۰ OK، ۴۰۰ Bad Request، ۵۰۰ Internal Server Error) و ساختار بدنه پاسخ (به فرمت JSON).
Security: مکانیزمهای احراز هویت مورد نیاز برای دسترسی به این نقطه پایانی.
۴. تلاش برای ارسال درخواست (Try it out):
رابطهای کاربری Swagger UI دکمهای با عنوان “Try it out” یا مشابه آن را برای هر نقطه پایانی ارائه میدهند.
با کلیک بر روی این دکمه، فیلدهای ورودی برای پارامترهای مختلف فعال میشوند.
۵. وارد کردن مقادیر پارامترها:
مقادیر مورد نظر خود را در فیلدهای مربوط به پارامترهای Path، Query و Header وارد کنید.
اگر نقطه پایانی نیاز به Request Body دارد، یک نمونه ساختار JSON در اختیار شما قرار میگیرد که میتوانید آن را با دادههای مورد نظر خود ویرایش کنید.
۶. اجرای درخواست (Execute):
پس از وارد کردن تمام پارامترهای مورد نیاز، روی دکمه”Execute” کلیک کنید.
Swagger UI یک درخواست HTTP به API ارسال میکند.
۷. مشاهده پاسخ:
- پس از دریافت پاسخ از API، Swagger UI آن را در بخش “Responses” نمایش میدهد. این شامل:
- Code: کد وضعیت HTTP پاسخ.
- Headers: هدرهای پاسخ HTTP.
- Body: بدنه پاسخ (معمولاً به فرمت JSON).
- Response Schema: ساختار دادهای که در بدنه پاسخ انتظار میرود.
- پس از دریافت پاسخ از API، Swagger UI آن را در بخش “Responses” نمایش میدهد. این شامل:
۸. بررسی مثالها و اسکیماها:
Swagger UI مثالهایی از ساختار درخواست و پاسخ برای هر نقطه پایانی ارائه میدهد.
همچنین، شما میتوانید اسکیما (Schema) یا ساختار دادهای مورد انتظار برای درخواست و پاسخ را مشاهده کنید تا نوع دادهها و فرمت آنها را درک کنید.
به طور خلاصه، کار با Swagger UI شامل مراحل زیر است: دسترسی، مشاهده نقاط پایانی، بررسی جزئیات، وارد کردن پارامترها، اجرای درخواست و بررسی پاسخ. این ابزار به شما کمک میکند تا API را درک کنید، نحوه استفاده از آن را یاد بگیرید و آن را بدون نیاز به نوشتن کد تست کنید.
OpenAPI (که قبلاً به عنوان Swagger شناخته میشد) یک استاندارد صنعتی برای توصیف رابطهای برنامهنویسی کاربردی (APIs) به صورت قابل فهم برای ماشین و انسان است.
به زبان ساده، OpenAPI یک راه استاندارد برای توصیف این است که یک API چگونه کار میکند.که شامل موارد زیر است:
نقاط پایانی (Endpoints) موجود: چه آدرسهای وب (URLها) برای دسترسی به عملکردهای مختلف API وجود دارد (مثلاً گرفتن اطلاعات یک محصول، ثبت سفارش و غیره).
عملیات (Operations) پشتیبانی شده: برای هر نقطه پایانی، چه نوع درخواستهای HTTP (مانند GET، POST، PUT، DELETE) قابل استفاده است.
پارامترها: چه ورودیهایی (مانند شناسه محصول، کلید API) باید در درخواستها ارسال شوند (در URL، بدنه درخواست، هدرها و غیره).
ساختار درخواستها (Request Bodies): اگر درخواستی دادهای را به سرور ارسال میکند، ساختار آن داده (مثلاً فرمت JSON یا XML) چگونه است و چه فیلدهایی دارد.
ساختار پاسخها (Response Bodies): API در پاسخ به درخواستها چه دادهای را برمیگرداند، ساختار آن چگونه است و چه فیلدهایی دارد. همچنین کدهای وضعیت HTTP (مانند ۲۰۰ برای موفقیت، ۴۰۰ برای خطای کاربر) نیز توصیف میشوند.
امنیت (Security): API از چه روشهای احراز هویتی (مانند کلید API، OAuth 2.0) استفاده میکند.
مستندسازی خودکار: ابزارها میتوانند به طور خودکار مستندات API تعاملی و قابل فهم برای توسعهدهندگان را از فایلهای OpenAPI تولید کنند (مانند Swagger UI).
تولید کد: ابزارها میتوانند کدهای کلاینت (برای زبانهای برنامهنویسی مختلف) و حتی کدهای سرور را بر اساس فایل OpenAPI تولید کنند، که فرآیند ادغام با API را بسیار سریعتر و آسانتر میکند.
تست API: ابزارهای تست API میتوانند از فایلهای OpenAPI برای پیکربندی و اجرای تستهای خودکار استفاده کنند.
بهبود همکاری: یک توصیف استاندارد به تیمهای مختلف (توسعهدهندگان بکاند، فرانتاند، مستندسازان) کمک میکند تا درک یکسانی از API داشته باشند.
کشفپذیری API: استاندارد بودن OpenAPI به ابزارها و پلتفرمهای مختلف اجازه میدهد تا APIها را بهتر کشف و با آنها تعامل داشته باشند.
به طور خلاصه، OpenAPI یک زبان مشترک برای توصیف APIها است که فرآیند توسعه، مستندسازی، یکپارچهسازی و تست APIها را تسهیل میکند. پرشین ای پی آیدر بخش “پلاتفرم ها” از این استاندارد برای ارائه و مستندسازی APIهای خود استفاده میکند.
۱. به وبسایت پرشین ای پی آی مراجعه کنید: بر روی پلاتفرم ها و سپس Open API کلیک کنید مستندات OpenAPI یا لینک دسترسی به آنها در این بخشها قرار دارد.
۲. Swagger UI: رابط کاربری تعاملی API وجود دارد که به شما امکان میدهد نقاط پایانی API را بررسی، پارامترها را وارد و درخواستها را ارسال کنید.
OpenAPI (که قبلاً به عنوان Swagger شناخته میشد) یک استاندارد صنعتی برای توصیف رابطهای برنامهنویسی کاربردی (APIs) به صورت قابل فهم برای ماشین و انسان است.این استاندارد به توسعهدهندگان اجازه میدهد تا به راحتی APIها را کشف، مستندسازی و با آنها تعامل داشته باشند.
کار با OpenAPI معمولاً شامل مراحل زیر است:
۱. مستندات OpenAPI: پرشین ای پی آی مستندات OpenAPI خود را در بخش توسعهدهندگان وبسایت خود منتشر کرده است. این مستندات با فرمت JSON ارائه میشوند.
۲. درک ساختار مستندات: مستندات OpenAPI ساختار مشخصی دارد که شامل اطلاعاتی مانند:
اطلاعات کلی API:عنوان، نسخه، توضیحات و غیره.
مسیرها (Paths): نقاط پایانی (Endpoints) مختلف API و عملیات HTTP (GET، POST، PUT، DELETE و غیره) پشتیبانی شده توسط هر کدام.
پارامترها: ورودیهای مورد نیاز برای هر عملیات (در مسیر، درخواست، بدنه و غیره).
درخواستها (Requests): ساختار بدنه درخواست برای عملیاتی که داده ارسال میکنند.
پاسخها (Responses): ساختار پاسخهای API برای حالات مختلف (موفقیت، خطا و غیره)، شامل کدهای وضعیت HTTP و بدنه پاسخ.
طرحها (Schemas): تعریف ساختار دادههای مورد استفاده در درخواستها و پاسخها.
امنیت (Security): مکانیزمهای احراز هویت و مجوزدهی مورد استفاده توسط API (مانند کلید API، OAuth 2.0 و غیره).
۳. استفاده از ابزارهای OpenAPI: ابزارهای مختلفی برای کار با OpenAPI وجود دارند:
Swagger UI:یک ابزار تحت وب که مستندات OpenAPI را به صورت تعاملی نمایش میدهد و به شما اجازه میدهد تا درخواستهای API را مستقیماً از طریق مرورگر ارسال و پاسخها را مشاهده کنید. پرشین ای پی آی از این ابزار برای مستندسازی API خود می کند.
Swagger Editor: یک ابزار تحت وب برای ایجاد و ویرایش فایلهای OpenAPI.
کتابخانههای تولید کد (Code Generation Libraries): ابزارهایی مانند Swagger Codegen یا OpenAPI Generator میتوانند کدهای کلاینت (برای زبانهای برنامهنویسی مختلف) یا کدهای سرور را بر اساس مستندات OpenAPI تولید کنند، که فرآیند ادغام با API را تسهیل میکند.
ابزارهای تست API: ابزارهایی مانند Postman یا Insomnia میتوانند از فایلهای OpenAPI برای پیکربندی و تست درخواستهای API استفاده کنند.
برای اطلاع از نحوه کار با OpenAPI پرشین ای پی آی:
۱. به بخش “پلاتفرم ها” یا بخش توسعهدهندگان (Developers) وبسایت پرشین ای پی آی مراجعه کنید. احتمالاً در این بخشها مستندات OpenAPI یا لینک دسترسی به آنها قرار دارد.
۲. رابط کاربری تعاملی API وجود دارد. از طریق این رابط میتوانید نقاط پایانی مختلف API را بررسی، پارامترها را وارد و درخواستها را ارسال کنید.
هدف اصلی وب سرویسها ایجاد راه ارتباطی میان سرور و کلاینت بر اساس استانداردهای مشخص است. برای اینکه این رابط ها، عملکردی یکسان در سیستمهای مختلف داشته باشند، باید از این استانداردها پیروی کنند. این رابطها از پروتکلهای استاندارد پرکاربرد در دنیای وب پیروی میکنند. این پروتکلها عبارتند از :
(XML (eXtensible Markup Language : زبان XML نوعی زبان نشانه گذاری قابل گسترش است. از این زبان به منظور انتقال اطلاعات به صورت متن در بین وب سرویسها استفاده میشود.
(SOAP (Simple Object Access Protocol : روشی برای انتقال اطلاعات در وب سرویسها است که از استانداردهای زیادی پیروی میکند. این پروتکل برای انتقال اطلاعات با سطح امنیتی بالا مناسب است و کاملا قابل اطمینان میباشد. پیاده سازی وب سرویسهای مبتنی بر پروتکل SOAP از پیچیدگی بیشتری برخوردارند. استفاده از این پروتکل در سرویسهای توزیع شده (distributed systems) کاربرد بیشتری دارد.
(WSDL (Web Service Description Language : به منظور استاندارد سازی انتقال اطلاعات در وب سرویسها ایجاد و توسعه داده شد. همه رابط هایی که از این استاندارد استفاده میکنند، دارای یک فایل XML هستند که در آن روش به کارگیری این پروتکل شرح داده شده است. این استاندارد روش ارتباط بین وب سرویس و کلاینت را مشخص می کند.
(UDDI (Universal Description, Discovery and Integration : این استاندارد امکان معرفی و ثبت وب سرویسها را برای برنامه نویسان و شرکتها فراهم میکند. این پروتکل یک فایل XML است که وب سرویسها به منظور اتصال به یکدیگر از طریق آن تعیین مکان میشوند. به عبارتی دیگر UDDI فهرستی از وب سرویسها است که در آن نوع و نحوه دسترسی آنها مشخص شده است.
خدمات محتوا یکی از زیرمجموعههای بخش “سایر خدمات” در وبسایت پرشین ای پی آی است.
محصولاتی که تحت عنوان خدمات محتوا ارائه میشوند عبارتند از:
۱. ارسال انبوه نوتیفیکیشن: استفاده از وب پوش نوتیفیکیشن برای ارسال پیامهای کوچک به کاربران در مرورگرهایشان، با هدف دسترسی مستمر، افزایش تعامل و تبدیل مخاطب.
۲. رپورتاژ آگهی: انتشار مطالب تبلیغاتی در قالب گزارش یا شرح محصول در رسانههای معتبر و پربازدید، شامل لینک به وبسایت یا شبکههای اجتماعی سفارشدهنده، با هدف بهبود سئو، آگاهی از برند و جذب مخاطب.
۳. ارسال پست های تبلیغاتی: انتشار انواع پستهای تبلیغاتی و پروموشن در مجموعه صفحات اجتماعی پرشین ای پی آی (توییتر، فیسبوک، اینستاگرام، لینکداین، پینترست) با هدف توسعه دایره مشتریان از طریق جامعه مخاطبان این شبکهها.
خدمات محتوا در پرشین ای پی آی مجموعهای از راهکارهای بازاریابی و ارتباطی است که از طریق تولید و انتشار محتوا در کانالهای مختلف آنلاین، به کسبوکارها در راستای اهداف تبلیغاتی و برندینگ کمک میکند.
این سرویس به وبسایتها امکان میدهد تا از طریق وب پوش نوتیفیکیشن، پیامهای کوچکی را بر روی رایانه، تبلت یا گوشی موبایل کاربران نمایش دهند. این پیامها به محض باز کردن مرورگر توسط کاربران قابل مشاهده هستند.
کاربرد و مزایای آن:
دسترسی مستمر به کاربران: وبسایتها میتوانند حتی زمانی که کاربران در سایت نیستند با آنها ارتباط برقرار کنند.
افزایش تعامل: این روش میتواند منجر به تعامل بیشتر کاربران با وبسایت شود.
تبدیل کاربران به مخاطب اصلی: به جذب و حفظ مخاطبان کمک میکند.
تجربه کاربری بهتر: ارائه اطلاعات بهروز و مرتبط میتواند تجربه کاربری را بهبود بخشد.
راحتی برای کاربران: دریافت اعلان از طریق مرورگر معمولاً آسانتر از بررسی ایمیل است.
عدم نادیده گرفته شدن آسان: این پیامها بیشتر از ایمیلها مورد توجه قرار میگیرند.
نحوه سفارش:
برای سفارش سرویس “ارسال انبوه نوتیفیکیشن” در پرشین ای پی آی، میتوانید از طریق زیر اقدام نمایید:
۱. از بالای صفحه اصلی وبسایت پرشین ای پی آی، به قسمت “سایر خدمات” بروید.
۲. در منوی “سایر خدمات”، زیرمجموعه “خدمات محتوا” را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.
۳. در صفحه “خدمات محتوا”، گزینه “ارسال انبوه نوتیفیکیشن” را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید. با این کار به صفحه اختصاصی این سرویس هدایت میشوید.
۴. در صفحه “ارسال انبوه نوتیفیکیشن”، دکمه “سفارش” را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.
رپورتاژ آگهی به انتشار مطالب تبلیغاتی در قالب گزارش، خبر یا شرح محصول در رسانههای معتبر و پربازدید گفته میشود. هدف از این کار، معرفی غیرمستقیم شرکت، محصولات یا خدمات سفارشدهنده به مخاطبان آن رسانه است. رپورتاژ آگهی عموماً شامل چندین لینک ارجاعدهنده به وبسایت یا شبکههای اجتماعی سفارشدهنده میباشد.
۱. لینکسازی خارجی: به عنوان یک روش موثر برای ایجاد لینک از وبسایتهای دیگر به وبسایت شما عمل میکند.
۲. بهبود رتبه در گوگل: به بهبود رتبه وبسایت در نتایج جستجوی گوگل (سئو) کمک میکند.
۳. افزایش آگاهی از برند: باعث افزایش شناخت و آگاهی مخاطبان از برند شما میشود.
۴. جذب مخاطب هدف: با انتشار در رسانههای مرتبط، مخاطبان هدف را جذب میکند.
رپورتاژ آگهی را نیز از طریق زیر سفارش دهید:
از بالای صفحه اصلی وبسایت پرشین ای پی آی، به قسمت “سایر خدمات” بروید.
در منوی “سایر خدمات”، زیرمجموعه “خدمات محتوا” را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.
در صفحه “خدمات محتوا”، گزینه “رپورتاژ آگهی” را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید..
در صفحه “رپورتاژ آگهی”، دکمه “سفارش” را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.
ارسال پستهای تبلیغاتی:
این سرویس به شما امکان میدهد تا با استفاده از جامعه مخاطبان پرشین ای پی آی در شبکههای اجتماعی مختلف، دایره مشتریان خود را توسعه دهید. شما میتوانید انواع پستهای تبلیغاتی و پروموشن را برای مخاطبان این شبکهها ارسال کنید.
پلتفرمهای قابل پشتیبانی:
- توییتر
- فیسبوک
- اینستاگرام
- لینکداین
- پینترست
نحوه سفارش:
میتوانید سرویس “پستهای تبلیغاتی” را نیز از طریق زیر سفارش دهید:
۱. از بالای صفحه اصلی وبسایت پرشین ای پی آی، به قسمت “سایر خدمات” بروید.
۲. در منوی “سایر خدمات”، زیرمجموعه “خدمات محتوا” را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.
۳. در صفحه “خدمات محتوا”، گزینه “پست های تبلیغاتی” را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.
۴. در صفحه “ارسال پست های تبلیغاتی”، دکمه “سفارش” را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.
۱. از بالای صفحه اصلی وبسایت پرشین ای پی آی، به قسمت “سایر خدمات” بروید.
۲. در منوی “سایر خدمات”، زیرمجموعه “درج آگهی” را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.
۳. در صفحه “درج آگهی”، نوع آگهی مورد نظر خود را انتخاب کنید:
آگهی های وب سایت: برای نمایش در وبسایت.
آگهی های نسخه موبایل: برای نمایش در نسخه موبایل وبسایت.
آگهی های اپلیکیشن: برای نمایش در اپلیکیشنهای موبایل.
۴. بلوک آگهی مورد نظر خود را انتخاب کنید. با کلیک بر روی آن، احتمالاً وارد صفحه جزئیات آن بلوک و نحوه سفارش میشوید.
۵. در صفحه سفارش بلوک آگهی، تنظیمات مورد نظر خود را مشخص کنید:
مدت زمان نمایش آگهی
اندازه و ابعاد آگهی
فایل یا متن آگهی
سایر تنظیمات مربوط به نمایش
۶. بر روی دکمه “سفارش” کلیک کنید.
۷. مراحل پرداخت را طبق دستورالعملهای وبسایت تکمیل نمایید.
این روش شایع ترین و مرسوم ترین شیوه نمایش آگهی است که طی آن آگهی سفارش دهنده برای مدت مشخصی فرضا یک ماه یا سه ماه و … در یکی از جایگاه های تبلیغ نمایش داده می شود و هزینه آن هم برای هر دوره مشخص و ثابت می باشد.
در روش تبلیغ کلیک بیس، سفارش دهنده ابتدا حساب خود را به میزان مورد نظرش شارژ و سپس آگهی وی در وب سایت نمایش داده می شود و بازدیدکنندگان سایت آگهی مذکور را ملاحظه خواهند نمود، بالطبع آنها که علاقه مند به موضوع یا کالای تبلیغ شده می باشند روی آگهی کلیک خواهند کرد و به وب سایت آگهی دهنده ارجاع داده می شوند. در این روش به ازای هر یک کلیک به شرحی که گفته شد، مبلغی مابین ۶۸۰ لغایت ۸۵۰ تومان از حساب سفارش دهنده کاسته خواهد شد.
۱. در این روش آگهی دهنده صرفا مبلغ آنچه را می پردازد که در یافت می کند یعنی به ازای هر بازدیدکننده از شارژ حساب یا اعتبارش کم می شود.
۲. دیگر مزیت این روش، بویژه در شرایطی که به شکل کمپین تبلیغاتی و در چندین سایت اجرا شود هدفمند بودن این نوع آگهی هاست. به این معنا که مخاطبین مرتبط تری در این شیوه درج آگهی به سمت آگهی دهنده ارجاع داده می شوند.
۳. دیگر مزیت مهم این آگهی ها، مشارکت آگهی دهنده و نمایش دهنده در جلب و هدایت مخاطبین در قالب یک همکاری مداوم می باشد چراکه وقتی نمایش دهنده فضا یا زمان محدود خود را به نمایش یک آگهی اختصاص می دهد بیشترین تلاش را برای جذب و جلب بیشترین تعداد کلیک به آگهی مذکور انجام خواهد داد و به همین سیاق، آگهی دهنده نیز در عموم موارد ناچار به اقداماتی نظیر تولید محتوای متنوع و جدید و تغییر بنر آگهی جهت جلب حداکثر مخاطبین می باشد لذا نتیجه این همکاری برای هر ۲ طرف پرثمر و سودبخش خواهد بود.
روش کلیک بیس دارای مزایا و معایبی است. در میان عیوب این روش از همه مهم تر الزاماتی است که این روش درج آگهی، طرفین را ملزم به رعایت آن می کنند:
۱. بزرگترین مشکل این روش، ممنوعیت درج شماره تلفن و نشانی در بنر های تبلیغاتی است چرا که اگر این اطلاعات هم به مخاطب ارائه گردد . بخش عمده ای از کسانی که علاقه مند به محصول مذکور شده بودند دیگر نیازی به کلیک روی بنر تبلیغی احتیاج پیدا نکنند و از طریق شماره تلفن یا نشانی به آگهی دهنده مراجعه می نمایند که در واقع نوعا نقض فلسفه آگهی کلیک بیس به حساب می آید. لذا در آگهی های کلیک بیس صرفا محصول یا خدمات آگهی دهنده شرح داده می شود و معرفی می گردد و امکان درج تلفن و نشانی و …. نیست.
۲. ممکن است آگهی دهنده بودجه مشخصی برای ۲ماه تبلیغ در یک سایت مقرر کرده باشد که این مهم با روش کلیک بیس همخوانی ندارد چرا که ممکن است کل آن بودجه ظرف ۲ هفته به دلیل علاقه زیاد مخاطبان و کلیک های زیاد روی بنر آگهی دهنده صرف شده و به اتمام برسد.
۳. لازمه آگهی کلیک بیس، برخورداری از ایده های نو و خلاقانه، متن هدفمند و حرفه ای تبلیغ، اجرای گرافیکی هنرمندانه و اثر گذار طرح آگهی (بنر ها) می باشد که چنین شرایطی در حالت معمول برای عموم آگهی دهندگان فراهم نیست و اگر هم باشد هزینه فراوانی برای آنها خواهد داشت که به صرفه و معقول نخواهد بود ضمن آنکه به جهت تکرر نمایش آگهی و عادت ذهنی و بینایی بازدیدکنندگان، آگهی های کلیک بیس در فواصل زمانی کوتاه می باید تغییر کنند و طرح های جدید برای آنها تهیه گردد که مشکل مذکور را چند برابر خواهد ساخت.
به جهت سهولت در لوود صفحه و تجربه بازدید بهتر برای کاربران، تلاش شده است از نهایت فشرده سازی و کم حجم ترین و سبک ترین تصاویر و آیتم ها در تولید سایت بهره گرفته شود و لذا آگهی های تجاری نیز بر همین منوال باید دارای حجم و وزن بهینه باشند تا بار اضافی به صفحه تحمیل نگردد لذا در این راستا برای بنر های هر باکس به تناسب اندازه اش، محدودیتی در نظر گرفته شده است که سفارش دهندگان محترم می باید آن را در هنگام تهیه طرح، رعایت نمایند.
این محدودیت برای سایز ۲۹۰ در ۱۹۰ برابر است با ۳۰ کیلوبایت.
این محدودیت برای سایز ۲۹۰ در ۹۰ برابر است با ۱۸ کیلوبایت.
این محدودیت برای سایز ۶۱۰ در ۹۰ برابر است با ۳۵ کیلوبایت.
این محدودیت برای سایز ۳۵۰ در ۷۰ برابر است با ۳۰ کیلوبایت. این محدودیت برای سایز ۶۴۰ در ۴۶۰ برابر است با ۵۰ کیلوبایت.
“کیف پول” یک بخش در پنل کاربری شما در پرشین ای پی آی است که برای مدیریت موجودی مالی شما در این پلتفرم در نظر گرفته شده است.
کیف پول چیست؟
“کیف پول” یک بخش در پنل کاربری شما در پرشین ای پی آی است که برای مدیریت موجودی مالی شما در نظر گرفته شده و به عنوان یک حساب مجازی عمل میکند که میتوانید از آن برای موارد زیر استفاده کنید:
۱. واریز وجه: افزایش موجودی کیف پول از طریق روشهای پرداخت مختلف.
۲. پرداخت هزینه خدمات: استفاده از موجودی کیف پول برای خرید یا تمدید سرویسهای مختلف پرشین ای پی آی (مانند وب سرویسها، ارسال انبوه نوتیفیکیشن، رپورتاژ آگهی و غیره).
۳. برداشت وجه : میتوانید موجودی کیف پول خود را به حساب بانکیتان منتقل کنید.
۴. مشاهده تاریخچه تراکنشها: بررسی جزئیات واریزها، پرداختها و برداشتهای انجام شده از طریق کیف پول.
چطور می توانم از آن استفاده نمایم؟
دسترسی به پیشخوان:
وارد حساب کاربری خود در پرشین ای پی آی شوید.
در بالای صفحه سمت راست، روی گزینه “فروشگاه“ کلیک کنید.
سپس از منوی باز شده، روی گزینه “پیشخوان“ کلیک کنید.
دسترسی به بخش “کیف پول“:
در صفحه پیشخوان (داشبورد)، گزینههای مختلفی را مشاهده خواهید کرد.
روی گزینه “کیف پول“ کلیک کنید.
مشاهده نمای کلی کیف پول:
پس از ورود به بخش کیف پول، به طور پیش فرض “نمای کلی“ کیف پول خود را مشاهده خواهید کرد. این بخش شامل موجودی فعلی،واریز وجه، برداشت وجه، مشاهده تاریخچه تراکنشها است
نکات مهم:
قبل از استفاده از کیف پول، حتماً قوانین و مقررات مربوط به آن در وبسایت پرشین ای پی آی را مطالعه کنید.
به امنیت حساب کاربری و اطلاعات پرداخت خود توجه کنید.
در صورت بروز هرگونه مشکل در استفاده از کیف پول، با پشتیبانی پرشین ای پی آی تماس بگیرید.
برای اطلاع دقیق از تمام امکانات و نحوه استفاده از کیف پول در پنل کاربری خود، به بخش مربوطه در وبسایت پرشین ای پی آی مراجعه نمایید.
پرشین ای پی آی پیامهای هشدار بابت اتمام دوره وب سرویس برای کاربران خود ارسال خواهد کرد.
این پیامهای هشدار از طریق ایمیل به آدرس ثبتشده در حساب کاربری شما ارسال و در داشبورد حساب کاربری شما در وبسایت پرشین ای پی آی نیز هشدار نمایش داده می شود.
۱.تمدید از طریق حساب کاربری:
شما احتمالاً میتوانید با ورود به حساب کاربری خود در وبسایت پرشین ای پی آی، به بخش مربوط به سرویسهای فعال یا اشتراکها مراجعه کنید.
در این بخش گزینه تمدید سرویس مورد نظر را انتخاب کنید تا به صفحه پرداخت هدایت شوید تا هزینه دوره جدید را پرداخت نمایید.
۲. تمدید خودکار:
در صورتی که هنگام خرید سرویس، گزینه تمدید خودکار را فعال کرده باشید و اطلاعات پرداخت شما ثبت شده باشد،سرویس شما به صورت خودکار در پایان دوره تمدید می شود و مبلغ مربوطه از حساب شما کسر گردد.
۳. تمدید از طریق لینک یا ایمیل:
پرشین ای پی آی قبل از اتمام دوره سرویس، ایمیلی حاوی لینک تمدید برای شما ارسال میکند.می توانید با کلیک بر روی این لینک، میتوانید مراحل تمدید را طی کنید.
۴. تماس با پشتیبانی:
در صورتی که هیچ یک از روشهای بالا برای شما واضح نبود یا با مشکلی مواجه شدید، میتوانید از طریق کانالهای پشتیبانی پرشین ای پی آی (تلفن، ایمیل، پشتیبانی آنلاین) تماس بگیرید و از آنها راهنمایی بخواهید.
۱. یافتن لینک ثبت نام:
گزینه عنوان “ثبت نام” را در بالای صفحه انتخاب کنید
۲. تکمیل فرم ثبت نام:
با کلیک بر روی لینک ثبت نام، به صفحهای هدایت میشوید که از شما اطلاعات زی را برای ایجاد حساب کاربری درخواست میکند:
نام و نام خانوادگی
آدرس ایمیل
شماره تلفن همراه
رمز عبور (و تکرار آن برای تأیید)
۳. پذیرش قوانین و شرایط:
در فرم ثبت نام، بخشی برای مطالعه و پذیرش قوانین و شرایط استفاده از خدمات پرشین ای پی آی وجود دارد. قبل از تکمیل ثبت نام، این بخش را به دقت مطالعه کنید و در صورت موافقت، تیک مربوطه را بزنید.
۴. تکمیل فرآیند ثبت نام:
پس از وارد کردن تمام اطلاعات مورد نیاز و پذیرش قوانین، بر روی دکمه “ثبت نام” کلیک کنید.
در صفحه اصلی وبسایت روی گزینه “ورود” کلیک کنید
به صفحهای هدایت میشوید که از شما اطلاعات ورود به حسابتان را درخواست میکند.
پس از وارد کردن نام کاربری (یا ایمیل) و رمز عبور، بر روی دکمه “ورود”،کلیک کنید.
داشبورد : نمای کلی از وضعیت حساب، سرویسهای فعال، پیامها و غیره.
سفارشات : لیست سفارشات ثبت شده و وضعیت آنها.
سرویسها / اشتراکها : مدیریت سرویسهای خریداری شده، تمدید و ارتقا آنها.
پرداختها / مالی : اطلاعات مربوط به پرداختها، فاکتورها و روشهای پرداخت.
پشتیبانی / تیکتها : ارسال و پیگیری درخواستهای پشتیبانی.
اطلاعات حساب کاربری / پروفایل : مدیریت اطلاعات شخصی، رمز عبور و تنظیمات اعلانها.
کیف پول : مدیریت موجودی کیف پول و تراکنشها.
API : دسترسی به کلیدهای API و مستندات مربوطه.
به بخش حساب کاربری (Profile) رفتنه بر روی تنظیمات (Settings) کلیک کنید و به دنبال گزینههای مربوط به امنیت یا رمز ورود دو مرحلهای بگردید.
۱. ورود به حساب کاربری
۲. گزینه “ارسال تیکت”: با مراجعه به بخش پیشخوان تیکت ها را انتخاب و سپس بر روی ارسال تیکت کلیک کنید
۳. وارد کردن متن تیکت: در این بخش، جزئیات درخواست، سوال یا مشکل خود را به طور واضح شرح دهید.
۴. ارسال تیکت: پس از تکمیل متن، دکمه ارسال تیکت را کلیک کنید.